Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 27, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » DECIZIE: Salarii mai mici pentru voleibalistele de la CSM Târgoviște

DECIZIE: Salarii mai mici pentru voleibalistele de la CSM Târgoviște 

volei-csm-targoviste

3 ianuarie a reprezentat o zi extrem de încărcată la CSM Târgoviște. Conducătorii clubului au început ziua cu o ședință fulger, iar apoi s-au întâlnit cu toate componentele echipei de volei pentru a se ajunge la noi acorduri salariale cu acestea. Majoriatea voleibalistelor au acceptat diminuarea lefurilor până la finalul stagiunii.

“Au avut loc întâlniri cu toate jucătoarele echipei de volei pentru a le fi renegociate salariile. Majoritatea au acceptat noile condiții financiare. Diminuările salariale au fost făcute în funcție de analiza individuală și a evoluțiilor din prima parte a sezonului. Mai așteptăm răspunsuri din partea a două jucătoare pentru a se continua în aceeași formulă”, ne-a declarat Ciprian Prisăcaru – președintele clubului târgoviștean.

Jucătoarele antrenate de Dragan Nesic au reluat ieri antrenamentele pentru a doua parte a stagiunii. Pe 11 ianuarie, CSM Târgoviște, vicecampioana României, va da piept cu Khimik Yuzhni (Ucraina), în prima manșă a 16-imilor Cupei CEV.

La sfârșitul anului trecut, gruparea dâmbovițeană a cucerit Supercupa României, după ce a învins campioana Alba Blaj, cu 3-2, în urma unui joc disputat la Timișoara. Tot anul trecut, CSM a intrat și în posesia Cupei României.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*