Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DECIZIE: Salariile nete la Arctic nu se diminuează după trecerea contribuţiilor sociale la angajaţi!

DECIZIE: Salariile nete la Arctic nu se diminuează după trecerea contribuţiilor sociale la angajaţi! 

Arctic

Cei 3.600 de angajaţi ai Arctic SA nu vor pierde bani la salariu, odată cu aplicarea, începând cu 1 ianuarie 2018, a noilor reglementări privind contribuţiile sociale – anunţă compania, care a luat decizia de a suporta aceste cheltuieli.

”Ne dorim ca angajații Arctic să nu resimtă în niciun fel schimbările aduse Codului Fiscal, iar decizia de a suporta cheltuielile generate de transferul contribuţiilor sociale în sarcina acestora confirmă angajamentul nostru pentru a proteja întotdeauna interesele angajaților noștri. Încă o dată, vrem să-i asigurăm pe aceştia că dedicarea lor este pe deplin apreciată, motiv pentru care ne dorim să le asigurăm în continuare siguranța financiară de care au nevoie ei şi familiile lor”, spune Gabriela Coman – director Resurse Umane Arctic.

Arctic asigură salariaţilor un pachet de beneficii care include: prime (acordate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Paști, Mărțișor, 1 iunie, dar și primă de vacanță), asigurare medicală si asigurare de viaţă, bonuri de masă, asigurarea transportului la și de la locul de muncă, subvenționarea parțială a costului unei mese zilnice servite la cantină, analize medicale gratuite în cadrul cabinetului din interiorul companiei, ajutor financiar acordat pentru evenimente deosebite în familie.

De asemenea, compania derulează anual un program de burse private pentru performanţă şcolară, indiferent de domeniul de pregătire sau anul de studiu, pentru elevii care au rezultate şcolare şi extra-şcolare deosebite (concursuri, olimpiade, competiţii la nivel judeţean, naţional, internaţional). În cadrul acestui proiect, pentru anul scolar 2017 – 2018, se acordă 30 de burse, fiecare în valoare de 100 euro/lună.

Adaugă un Comentariu

*