Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DECIZIE: Senatorul de Târgovişte-Moreni, Sorin Roşca Stănescu, a fost condamnat la închisoare cu executare!

DECIZIE: Senatorul de Târgovişte-Moreni, Sorin Roşca Stănescu, a fost condamnat la închisoare cu executare! 

rosca stanescu

Senatorul PNL de Dâmboviţa si jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a fost condamnat marti, 7 octombrie 2014, la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, in “Dosarul Rompetrol”.

Decizia a fost luata de judecatoarele Cristina Craiu si Mihalea Nita de la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce la ultimul termen procurorul de sedinta a cerut sa se constate interventia prescriptiei, inculpatii solicitand de cealalta parte continuarea procesului pentru a-si dovedi nevinovatia.Decizia este definitiva.

La fond, Sorin Rosca Stanescu, la fel ca si ceilalti inculpati fusesera achitati de judecatorul Constantin Marino Marin de la Tribunalul Bucuresti.

In acelasi dosar, fostul ministru Sorin Pantis, condamnat deja la 7 ani de inchisoare in “Dosarul Telepatia”, a primit 2 ani si 8 luni de inchisoare.

Citeşte mai multe pe Lumea Justiţiei

Răspuns la DECIZIE: Senatorul de Târgovişte-Moreni, Sorin Roşca Stănescu, a fost condamnat la închisoare cu executare!

  1. Ioana Stancu

    Ce misto asta cu a fost achitat la fondde judecatorul care astazi este anchetat de DNA pentru ca a incercat sa faca aceeasi figura si cu prietenul lui Dan Voiculescu!!! (in evenimentul zilei de azi:
    http://www.evz.ro/ancheta-dna-apropiatii-lui-dan-voiculescu-incercau-sa-rezolve-dosarul-ica-inca-din-2012.html)
    Oricum, bravo celor doua judecatoare ca nu s-au lasat intimidate si au avut curajul sa dea o sentinta cu executare, stiind ca apoi vor fi subiecutl unei campanii de denigrare de catre media controlata de Voiculescu si de relatiile lui SRS (dovada cu ce se intimpla acum pe net!

     

Adaugă un Comentariu

*