Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DECIZIE: Suspectul în cazul dublului omor de la Nisipuri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

DECIZIE: Suspectul în cazul dublului omor de la Nisipuri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! 

Sursa foto: Adevărul

Suspectul în cazul dublului omor de la Nisipuri, Gheorghe Marin, din Târgovişte, a primit mandat de arestate preventivă pentru 30 de zile. Acesta nu a contestat măsura dispusă de judecători. Bărbatul şi-a menţinut declaraţia dată în faţa anchetatorilor, adică susţine că este nevinovat. Spune că nu el este cel care i-a împuşcat mortal pe consilierul local de la Răzvad, Gheorghe Ifrim, apoi pe angajatul acestuia, Ion Neagu.

Judecătorii au audiat şi proprietarul terenului pe care este amplasat atelierul auto al suspectului Gheorghe Marin. Martorul ar fi declarat în faţa magistraţilor că, în ziua în care au fost împuşcaţi cei doi bărbaţi pe câmpul de la Nisipuri, Gheorghe Marin era tulburat, incoerent.

asasinat targoviste 3

Am mai aflat că, în urmă cu câţiva ani, suspectul ar fi gost cercetat penal pentru b raconaj, iar la finalul anchetei Gheorghe Marin ar fi primit o amendă administrativă. Arma i-a fost ridicată, fiindu-i suspendate şi drepturile de vânător, dar, după o perioadă de timp, a dat din nou examen şi a revenit în branşă.

În ziua reţinerii sale de către poliţişti, Gheorghe Marin ar fi vorbit cu membrii familiei sale şi i-ar fi informat că urmează să fie arestat. în apartam entul său de pe strada Ion Nicolin din Micro XII, suspectul i-a aşteptat pe oamenii legii gata îmbrăcat de plecare.

Adaugă un Comentariu

*