Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DECIZIE: Târgoviştenii vor plăti în 2016 taxe şi impozite mai mici sau egale cu cele din 2015

DECIZIE: Târgoviştenii vor plăti în 2016 taxe şi impozite mai mici sau egale cu cele din 2015 

consiliul municipal targoviste 1

Consilierii locali târgovişteni au aprobat, în şedinţa extraordinară din această dimineaţă, cuantumul taxelor şi impozitelor locale aferente anului 2016. Cele mai multe rămân la valoarea din 2015, însă s-au votat şi scăderi semnificative la unele capitole.

Aleşii târgovişteni au fost de acord cu amendamentul propus de Alen Georgescu (PNL), respectiv diminuarea impozitului pentru persoane juridice, pentru clădirile nerezidenţiale, de la cota 1,3 la 1,2. Liberalul spune că astfel mediul de afaceri târgoviştean va fi sprijinit, ceea ce este un lucru bun ţinând cont de faptul că „firmele reprezintă motorul de dezvoltare al oraşului”.

Propunerea lui Alen Georgescu a fost susţinută vehement şi de Tudorică Răducanu (partida Romilor), care a arătat că, prin această scădere, se previne închiderea firmelor şi şomajul. Amendamentul a fost votat de toţi cei 15 consilieri prezenţi.

Alen Georgescu (stânga) şi Tudorică Răducanu (dreapta), principalii susţinători ai mediului de afaceri târgoviştean

Alen Georgescu (stânga) şi Tudorică Răducanu (dreapta), principalii susţinători ai mediului de afaceri târgoviştean

Răspuns la DECIZIE: Târgoviştenii vor plăti în 2016 taxe şi impozite mai mici sau egale cu cele din 2015

  1. moshu49

    :) păi nu-l dădea coana zoica afar’ din casă pe tudorică dacă glăsuia vicevercea? 😀 )))

     

Adaugă un Comentariu

*