Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DECIZIE: UNPR Dâmboviţa nu se aliază cu PSD pentru alegerile din 2016

DECIZIE: UNPR Dâmboviţa nu se aliază cu PSD pentru alegerile din 2016 

dan miculescu

Biroul Permanent Judeţean al UNPR Dâmboviţa a decis, în unanimitate de voturi, să nu facă alianţă electorală cu PSD şi să meargă pe liste separate în alegerile locale din 2016. Prin urmare, UNPR Dâmboviţa va avea candidaţi proprii atât pentru Consiliul Judeţean, cât şi în cele 89 de localităţi din judeţ.

„Îi asigur pe membrii şi simpatizanții UNPR Dâmbovița că nu-mi încalc cuvântul dat, având în vedere faptul că, încă de la preluarea mandatului de președinte al UNPR Dâmbovița, am susținut că niciodată nu mă voi așeza la masă cu cei care astăzi guvernează și gestionează defectuos şi pentru propriile interese banii dâmbovițenilor. Sunt convins că aceştia vor răspunde în fața organelor abilitate ale statului pentru abuzurile și încălcările flagrante ale legii.

Îi sfătuiesc public pe dl Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, și pe acoliții săi politici să renunțe la a mai transmite în teritoriu bârfe și diversiuni în legătură cu relațiile politice dintre cele două partide, atât timp cât nu există nici cea mai mică șansă ca la alegerile locale din 2016 să fim parteneri electorali în acest județ”, precizează preşedintele UNPR Dâmboviţa – Dumitru Miculescu.

Răspuns la DECIZIE: UNPR Dâmboviţa nu se aliază cu PSD pentru alegerile din 2016

  1. piotr

    Il copiati pe mentorul vostru Oprea nesimtiti care tradeaza totul

     

Adaugă un Comentariu

*