Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 14, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DECLARAŢIE: Gabriel Oprea vrea un milion de membri UNPR până la alegerile din 2016

DECLARAŢIE: Gabriel Oprea vrea un milion de membri UNPR până la alegerile din 2016 

inaugurare UNPR 3

Astăzi, s-a consumat la Târgovişte un eveniment politic de prim rang, care marchează cu siguranţă intrarea judeţului nostru într-o altă etapă politică, deosebit de importantă pentru respectul faţă de cetăţean, pentru viitorul tinerilor, pentru interesul naţional. În prezenţa ministrului Afacerilor Interne – Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, a fost inaugurat sediul Organizaţiei Dâmboviţa, considerat a fi unul dintre cele mai mari şi dotate din ţară şi care, după cum a promis preşedintele filialei judeţene a partidului, Dan Miculescu, va deservi o echipă puternică, unită şi dornică de a schimba în bine faţa judeţului.

După tăierea simbolicei panglici, stafful de conducere al partidului, din care au mai făcut parte Neculai Onţanu – primarul sectorului 2 al Capitalei; senatorul Ion Toma şi nou sositul în UNPR deputatul Ion Pârgaru, a vizitat modernul imobil de pe Bulevardul Carol I în care va funcţiona UNPR Dâmboviţa, după care a urmat o rundă de discuţii pe teme organizatorice între preşedintele Gabriel Oprea şi conducerea dâmboviţeană a UNPR.

inaugurare UNPR 2

Am remarcat prezenţa la eveniment a foarte mulţi tineri, studenţi, oameni de afaceri. La întâlnirea cu presa, preşedintele Gabriel Oprea a ţinut să-l felicite pe Dan Miculescu, care, într-un timp scurt, a reuşit să însufleţească o organizaţie până mai ieri anonimă, să o aducă în centrul vieţii politice locale, să o facă vizibilă şi demnă.

Gabriel Oprea a spus că rolul UNPR este acela de a aduce stabilitate politică, economică şi socială. Un partid serios care nu şi-a trădat aliaţii, guvernele din care a făcut parte, care l-a sprijinit pe preşedintele României, oricare i-a fost numele, punând în faţă interesul naţional.

„Am transmis colegilor noştri de aici că avem un obiectiv strategic, acela de a avea, până anul viitor, înainte de alegerile generale, un milion de membri de partid”, a precizat Gabriel Oprea.

Demnitarul a mărturisit că, după PSD, UNPR-ul este al doilea partid din România ca număr de membri – aproximativ 350.000 de oameni. Formaţiunea s-a consolidat prin spiritul militar insuflat, prin disciplină şi seriozitate. Şeful UNPR a pus pe tapet şi cele mai importante deziderate ale partidului pe care-l conduce. Taxarea marilor averi reprezintă o prioritate, un act dorit, conform sondajelor, de marea majoritate a românilor. Gabriel Oprea a vorbit şi de un alt proiect naţional al formaţiunii pe care o conduce: primul job pentru tinerii care termină liceul sau facultatea, prin asigurarea unor locuri de muncă şi eliminarea unor prevederi discriminatorii privind experienţa într-un anumit domeniu de activitate.

inaugurare UNPR 4

Neculai Onţanu, secretarul general al UNPR, a fost uimit de ceea ce a găsit la Târgovişte, de suflul nou, de spiritul tineresc care domină organizaţia.

„Am venit pentru a da un semnal pozitiv în legătură cu aprecierile pe care le avem faţă de noua conducere a UNPR Dâmboviţa, faţă de persoana şi personalitatea domnului preşedinte Miculescu, un om pragmatic, un om angajat, un om foarte bun, care poate duce mai departe obiectivele partidului în judeţul Dâmboviţa şi nu numai”, a declarat Neculai Onţanu.

Primarul sectorului 2 din Bucureşti a subliniat, de asemenea, necesitatea impozitării marilor averi, primul job pentru tineri şi atingerea pragului de un milon de membri.

Senatorul Ion Toma a accentuat faptul că interesul naţional reprezintă ADN-ul politic al UNPR.

inaugurare UNPR 1

Dan Miculescu, preşedintele organizaţiei Dâmboviţa, a avut un discurs limpede, bine calat pe principalele obiective ale filialei în perioada care urmează, pe construirea unei echipe puternice, reprezentative, credibile şi implicate în viaţa politică şi socială a judeţului. O echipă concentrată pe întărirea organizaţiei şi pregătirea pentru lupta electorală din 2016.

„Organizaţia UNPR Dâmboviţa se va afirma în perioada următoare în peisajul politic nu numai ca un competitor serios, cu respect faţă de cetăţeni, dar şi ca un brand politic naţional, promovând obiectivele ce ţin de interesul naţional”, a precizat Dan Miculescu.

inaugurare UNPR 5

Adaugă un Comentariu

*