Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, decembrie 4, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » DECLARAŢIE ULUITOARE A UNUI NUTRIŢIONIST GERMAN! „Bacteriile probiotice folosite în iaurturi vin din FLORA VAGINALĂ şi din RECTUL ANIMALELOR”

DECLARAŢIE ULUITOARE A UNUI NUTRIŢIONIST GERMAN! „Bacteriile probiotice folosite în iaurturi vin din FLORA VAGINALĂ şi din RECTUL ANIMALELOR” 

iaurturi

Udo Pollmer, un cunoscut nutritionist german a publicat in repetate randuri studii alarmante privind bacteriile care sunt folosite pentru realizarea iaurturilor „probiotice”. Acesta a explicat chiar si in emisiunile televizate de ce sunt periculoase aceste bacterii, care de altfel sunt imbracate de marii producatori in haina „alimentelor sanatoase”.

Aceste bacterii se gasesc de obicei in flora vaginala, in rect si in tractul uro-genital, in excremente de porci si alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente în mod normal niciodată în intestinele subţiri, în stomac sau în gură, numai dacă omul a avut contact direct cu cele de mai sus. Aceste bacterii bifide nu supravieţuiesc de regulă acidului din stomac atunci când sunt îngurgitate pentru a nu periclita flora din intestine, în special din cel subţire.

Însă marile companii producatoare de lactate nu numai ca le-au introdus in iaurturi, însă le-au mai şi modificat genetic ca să supravieţuiască acidului din stomac.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Foto: http://www.rrp.ro/userfiles/image/2010-Octombrie/Foto-iaurt.jpg

Răspuns la DECLARAŢIE ULUITOARE A UNUI NUTRIŢIONIST GERMAN! „Bacteriile probiotice folosite în iaurturi vin din FLORA VAGINALĂ şi din RECTUL ANIMALELOR”

  1. anonim

    Eu stiu ca sunt handicapati dar in halul asta nu mi-as fi imaginat.

     

Adaugă un Comentariu

*