Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DEMERS: Elevi din Republica Moldova vor studia la Voineşti şi Nucet, graţie deputatei Oana Vlăducă!

DEMERS: Elevi din Republica Moldova vor studia la Voineşti şi Nucet, graţie deputatei Oana Vlăducă! 

oana vladuca liceu voinesti

Solicitarea pe care deputata PSD Oana Vlăducă a adresat-o ministrului Educaţiei, în completarea demersurilor iniţiate, la sfârşitul lunii iulie, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa în vederea alocării unui număr suplimentar de 40 de locuri pentru elevii din Republica Moldova, a fost soluţionată pozitiv.

„Este un lucru extraordinar pentru copiii din Republica Moldova care vor putea veni să studieze în judeţul Dâmboviţa, la liceele din Voinești și Nucet, unde există condiții foarte bune de școlarizare. În același timp, relația noastră cu frații din Republica Moldova devine și mai solidă, si mai trainică, și mai consistentă”, spune deputata Oana Vlăducă – membră în Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă.

Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, la cele două instituţii de învăţământ, există posibilitatea organizării unor clase compacte, cu specializări în domeniile silvicultură şi economic. Totodată, ambele licee sunt dotate cu internat şi cantină.

Adaugă un Comentariu

*