Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 18, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DEMERS: Pucioasa trebuie să devină atractivă pentru turismul de weekend!

DEMERS: Pucioasa trebuie să devină atractivă pentru turismul de weekend! 

costi-ana-primar-pucioasa

Constantin Ana, actualul primar al oraşului Pucioasa, atunci când a decis să intre în luptă pentru a conduce urbea în care a copilărit şi în care trăieşte, a avut, pe lângă multe deziderate de ordin social şi economic, unul de excepţie: retrezirea la viaţă a staţiunii balneo-climaterice, odinioară renumită în întreaga ţară. Dar, pentru a-i reda oraşului faima, este nevoie de investiţii serioase, de implicare guvernamentală. Turiştii trebuie să aibă motive serioase să fie atraşi de Pucioasa.

„Acum, îmi pun întrebarea: ce ar căuta un turist la Pucioasa? Nu am găsit până astăzi un răspuns”, spune Constantin Ana.

Probabil, conchide edillul, în următoarele luni va găsi un răspuns, o soluţie, un sprijin. Deocamdată, primarul a primit de la Ministerul Turismului asigurarea că Pucioasa va fi prinsă în master-planul de turism al României, care va fi definitivat până în luna iulie. De asemenea, prin intermediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, s-au avansat propunerile de a se realiza la Pucioasa o bază de agrement şi un centru spa cu piscină şi celelalte dorări aferente.

„Trebuie să asigurăm condiţii nu numai oamenilor care vin pentru tratament balneo, ci şi celor care doresc odihnă şi relaxare. Pucioasa trebuie să devină atractivă pentru turismul de weekend”, a precizat Constantin Ana.

2 Răspunsuri la DEMERS: Pucioasa trebuie să devină atractivă pentru turismul de weekend!

  1. Dinut

    OARE CAND !!!??? SI CAND PROGRAMUL CU OBIECTIVE , TERMENE SI RESPONSABILITATI !!??CADE DE CAND ESTE PRIMAR , ESTE LA FEL CA CEILALTI ,L,, VRAJEALA , VRAJEALA !!!!

     
  2. Roman Magdalena

    Domnul Dinut nu are dreptate. Oare intr-o gospodarie se poate face totul deodata? Nu se fac lucrurile pe rand? Nu stiu daca el locuieste in Pucioasa,dar noi cei care stam aici vedem ca s-au facut multe. Proiectele costisitoare necesita timp si bani. Primarul face mereu intalniri cu cetatenii si acolo aflam tot ce are de gand sa faca si el ne asculta punctele de vedere. Pe facebook sunt inregistrate atat intalnirile cu cetatenii cat si sedintele consiliului local. Se poate sti totul. Ce mai vreti? Cred ca vreti sa-l impiedicati sa faca ce si-a propus. Va anunt ca nu veti reusi. Noi locuitorii suntem alaturi de el. Si sa stiti ca eu nu l-am votat caci nu am buletin de pucioasa. Sunt doar o fiica a orasului care am revenit la vatra . Iubesc acest oras iar dl Ana Constantin dovedeste ca VREA. Vrea sa faca ceva pentru oras.

     

Adaugă un Comentariu

*