Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 24, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DEMERS: Românii semnează online pentru desfiinţarea instituţiei Poliţia Locală!

DEMERS: Românii semnează online pentru desfiinţarea instituţiei Poliţia Locală! 

scandal caini piata

Peste 200 de români au semnat, în mai puţin de 48 de ore, petiţia online prin care se solicită abrogarea legii care permite primarilor să înfiinţeze structuri de poliţie locală. Demersul a fost iniţiat de târgovişteanul Cătălin Alexandru, tânărul care a fost înconjurat ca un infractor când îşi plimba câinii pe străzile oraşului, în lesă şi cu botniţă.

CITEŞTE ŞI: Stăpân şi câinii săi, în lesă şi cu botniţă, încoliţiţi de poliţiştii locali din Târgovişte!

În sprijinul petiţiei sale, Cătălin Alexandru a postat o serie de linkuri către filmări care relevă abuzuri săvârşite de poliţiştii locali în diferite localităţi ale ţării.

POŢI SĂ SEMNEZI PETIŢIA AICI

„Preferăm să se mărească salariile poliţiştilor naţionali şi ale jandarmilor, nu să se înfiinţeze instituţii peste noapte care să abuzeze de noi, oamenii liberi. Ştim cu toţii că aceştia au fost înfiinţaţi pentru a servi politicienilor şi nu cetăţenilor.

Agenţii sunt luaţi din rândul cetăţenilor, fără studii de specialitate, şi avansaţi de la gardieni publici la organe competente, aceştia abuzând în nenumărate rânduri de cetăţenii pe care ar trebui să îi apere, în ciuda faptului că sunt plătiţi din banii acestora”, este textul petiţiei online pe care a deschis-o târgovişteanul Cătălin Alexandru.

2 Răspunsuri la DEMERS: Românii semnează online pentru desfiinţarea instituţiei Poliţia Locală!

  1. GHINEA IONICA

    Poliţia Locală este doar un instrument POLITIC aflat la îndemâna primarilor. O structură bugetofagă. Atât şi nimic mai mult!

     

Adaugă un Comentariu

*