Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, aprilie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DEMERS: Târgovişteanca Mariana Vasilescu i-a vorbit premierului Cioloş despre câinii fără stâpân

DEMERS: Târgovişteanca Mariana Vasilescu i-a vorbit premierului Cioloş despre câinii fără stâpân 

mariana vasilescu 1

De Ziua Naţională a României, premierul Dacian Cioloș şi-a făcut timp să stea de vorbă cu oamenii care au vizitat sediul Guvernului. Între românii care au mers pe 1 decembrie la Palatul Victoria, s-a aflat şi Mariana Vasilescu – reprezentantă a Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor „Sufleţel” din Târgovişte.

„Sperăm într-o schimbare în bine a României, într-un nou început, o altă mentalitate, poate şi un prilej ca partidele politice să se reinventeze după noile cerinţe ale societăţii civile, cu alte aspiraţii şi exigenţe”, ne-a spus Mariana Vasilescu.

Dâmboviţeanca i-a vorbit primului ministru despre necesitatea modificării legii privind gestionarea câinilor fără stăpân, înmânându-i la final un memoriu cu propuneri concrete şi exemple că sunt soluţii care au dat roade în alte state, ba chiar şi în unele oraşe din România. A mai ajuns la premierul Cioloş şi lista cu semnăturile celor 300 de personalităţi din mediul ştiinţific, cultură, medicină, avocatură, sport etc. care susţin demersurile societăţii civile în privinţa eliminării din lege a dispoziţiilor care permit eutanasierea animalelor sănătoase.

mariana vasilescu 2

7 Răspunsuri la DEMERS: Târgovişteanca Mariana Vasilescu i-a vorbit premierului Cioloş despre câinii fără stâpân

 1. Adrian Dragos

  Va multumim pentru primul pas facut! Speram ca cele recomandate de dvs sa fie puse si in practica de catre noua clasa politica…care pretinde a fi mai buna!…? Stop eutanasierii animalelor sanatoase! Dorim legi stricte si clare impotriva abuzurilor privitor la gestionarea cainilor fara stapan!

   
 2. Filipescu Luminita

  Tot respectul pentru d-na Mariana Vasilescu. Vreau sa apuc ziua in care nu vor mai fi ucisi cainii si cei care maltrateaza animalele sa primeasca pedepse aspre.

   
 3. David

  Va multumim, doamna! Era si cazul sa se ia atitudine pentru STOPAREA CANICIDULUI din Romania! Nu mai vrem legea insangerata a asa-zisei eutanasii a cainilor, in fapt o lege crimanala, inumana si necrestina.

   
 4. carmen

  Va multumim doamna draga !!!!!!! Trebuie sa inteleaga toata lumea ca aceste animale au DREPTUL LA VIATA asa cum avem si noi oamenii….Sunt animalele Domnului ! nu avem dreptul sa le chinuim si sa le omoram !!!!!!!!
  Opriti masacrul maidanezilor !!!!!!! Sa devenim o tara civilizata si responsabila !!!!!!!

   
 5. doinitag

  Multumim doamna pentru ca ne-ati reprezentat. Este un bun prilej pentru guvernul actual sa demonstreze ca ca este altfel si ca tine cont de parerea societatii civile. Dorim sa traim intr-o tara unde abuzurile impotriva animalelor sunt aspru si cu adevarat sanctionate.

   
 6. LEFTER ELVIS

  Ma bucur din toata inima sa citesc asa ceva si multumim doamnei Mariana care a avut curajul sa solicite noilui prim ministru – despre soarta cainilor fara stapan. deoarece o alta clasa politica din prezent si una din opozitie au facut front comun in care au adoptat acea lege din 2013 – a eutanasierii- o lege a crimei- a vilolentei- trebuei sa dispara aceasta lege sau modificata nu se mai poate sa fie chinuite aceste aniumale- gasca de la aspa- si oprescu trebuia oprita ear acest bancescu si gasca numita la aspa sa fie demiosa si sa se axeze pe o legislkatie omeneasca si pt. animale -ceva care sa se inceapa cu sterilizarea este un pas spre normalitate si pt. aceste animale si pt. clasa politica ca trebuie sa se opreasca crima

   
 7. cris

  Cele 300 de personalități nu au fost luate în seama de Președintele Băsescu. Pentru el, noi, comunitatea iubitorilor de animale trebuia să dispărem cu orice preț, reduși la tăcere, hingheriți, controlați, respinși în media. Să vedem ce va face Cioloș….

   

Adaugă un Comentariu

*