Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DEMERS: Victor Ciorbea, eşti concediat! Va pleca sau nu Avocatul Poporului?

DEMERS: Victor Ciorbea, eşti concediat! Va pleca sau nu Avocatul Poporului? 

victor-ciorbea-petitie

Marţi, 10 ianuarie 2017, comunitatea de-clic va înregistra la sediul instituţiei Avocatul Poporului, primele 100.000 de semnături de susţinere a petiţiei „Victor Ciorbea, eşti concediat”. Petiţia prin care i se cere Avocatului Poporului să elibereze scaunul a ajuns deja la 130.000 de semnături în mai puţin de trei zile de când a fost lansată în mediul on-line.

TEXTUL INTEGRAL AL PETIŢIEI

Domnule Ciorbea,
Suntem nemulțumiți de felul în care vă derulați activitatea, acordând foarte puțină atenție cetățenilor și deosebit de multă grijă politicienilor acuzați sau condamnați pentru diferite ilegalități. Vă cerem să eliberați postul pentru cineva care pune interesul cetățeanului pe primul loc.

Domnule avocat,
sunteți concediat!

De ce este important?

De când ocupă funcția de Avocat al Poporului, Victor Ciorbea s-a remarcat doar prin blatul evident pe care l-a făcut cu toți cei ce sfidează drepturile omului.

Când au fost oameni călcați în picioare la Pungești, nu a avut nicio apăsare. Când mii de persoane cu dizabilități ar fi avut nevoie de implicarea sa, le-a întors spatele. Când “scriitorii” din pușcării sau președinți de partid certați cu legea i-au cerut sprijinul, nu a ezitat să îl ofere.

Aș putea continua lista nemulțumirilor până maine, dar chiar și atât e suficient pentru a îi cere demisia.

Adaugă un Comentariu

*