Știri, Muntenia-Sud, România|marți, august 11, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Demisie cu tâlc!

Demisie cu tâlc! 

ion obagilaAdrian Ţuţuianu şi-a depus demisia din funcţia de ministru al Apărării. Ne obişnuisem cu el acolo. Aveam încredere în puterea sa de muncă, în profesionalismul său, în capacitatea sa de a face faţă problemelor Apărării. Ţutuianu a primit aprecieri de la ambasadorii statelor europene, ba chiar şi de la şeful statului, Klaus Iohannis. Şi, dintr-o dată, ministrul Apărării pleacă…

Ceva este putred în Guvern, în ministerul Apărării sau în altă parte. Nu este Adrian Ţuţuianu omul care părăseşte o luptă, aşa, din cauza unor nimicuri. Nu vreau să mă duc cu gândul că cineva l-a vrut afară tocmai pentru că ştia să se impună, pentru că ştia să întărească relaţiile cu partenerii europeni şi cu cei din NATO.

Au fost în spaţiul public un soi de declaraţii tip şopârlică lansate de unii cărora nu le pronunţ numele acum, despre vizitele ambasadorului USA prin ministere, acuze de trafic de influenţă, că prea sunt diplomaţii băgaţi în seamă… Şi, dintr-o dată, explozie!

Analiştii politici, comentatorii spun pe toate posturile tv că Adrian Ţuţuianu a fost lucrat. Nimeni nu spune de către cine!

Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*