Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DEMISIE la vârf în PMP Dâmboviţa! Liderul de la Târgovişte nu a mai suportat dictatura!

DEMISIE la vârf în PMP Dâmboviţa! Liderul de la Târgovişte nu a mai suportat dictatura! 

Nicolae Ivăşchescu (stânga) - Răzvan Ioan (dreapta)

Cu o săptămâna înainte de declanşarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, PMP Târgovişte a rămas fără preşedinte. Răzvan Ioan a decis să demisioneze din funcţie, considerând că preşedintele partidului la nivel de judeţ – Nicolae Ivăşchescu, fost ministru interimar al Muncii – are ca obiectiv „destabilizarea organizaţiilor locale”. Răzvan Ioan intenţionează să rămână în continuare membru fidel al PMP, dar nu şi al „metodelor nedemocratice şi dictatoriale de organizare şi funcţionare a Organizaţiei Judeţene Dâmboviţa”.

„Ţin să vă amintesc faptul că sunteţi presedinte al acestei organizaţii şi consider că destabilizarea organizatiilor locale nu ar trebui sa fie obiectivul dumneavoastra, ba din contra, intarirea lor pentru alegerile imediat urmatoare, dar si pentru cele ce vor veni dupa data de 12 Decembrie 2016.

De asemenea va amintesc faptul ca sunt aproximativ 3 luni de la NUMIREA dumneavoastră ca preşedinte al organizaţiei şi nu a avut loc:
– nicio şedinţă a Consiliului Executiv Judeţean (din care fac parte);
– nicio şedinţă de prezentare a candidaţilor pe care PMP Dâmboviţa (din care fac parte) îi propune (un rezumat al studiilor şi experienţei profesionale) pentru Parlament
– nicio şedinţă de votare a listei de candidaţi (la care conform statului ar fi trebuit să particip)
– nicio şedinţa de stabilire sau măcar comunicare a strategiei de precampanie sau de campanile (la care ar fi trebuit să particip).

Rămân în continuare membru fidel al Partidului Mişcarea Populară, dar nu al metodelor nedemocratice şi dictatoriale de organizare şi funcţionare a Organizaţiei Judeţene Dâmboviţa conform cărora dumneavoastră luaţi decizii după bunul plac sau interes.

Îmi pare rău că nu pot ajuta partidul la aceste alegeri şi sper că aceste metode de lucru se vor schimba după alegerile din 11 decembrie…”, a explicat Răzvan Ioan în demisia înaintată preşedintelui PMP Dâmboviţa – Nicolae Ivăşchescu.

Adaugă un Comentariu

*