Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 21, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DEMISIE: Mişcarea Populară Dâmboviţa a rămas fără secretarul general

DEMISIE: Mişcarea Populară Dâmboviţa a rămas fără secretarul general 

iulian brezeanu MP

Conf. univ. Iulian Brezeanu, omul care a contribuit decisiv la construcţia proiectului politic Mişcarea Populară în judeţul Dâmboviţa, fiind unul dintre fondatorii Fundaţiei şi, ulterior, preşedintele acesteia, a demisionat astăzi din funcţiile de secretar general şi purtător de cuvânt al MP Dâmboviţa. Iulian Brezeanu este, de asemenea, unul dintre cei care au constituit grupul de iniţiativă care a înființat filiala județeană a Partidului Mișcarea Populară, devenit ulterior Mișcarea Populară.

„Am condus organizația municipală Târgoviște la alegerile europarlamentare din 2014, atunci când am obținut 10% din sufragii, al treilea rezultat al partidului dintre municipiile din țară. Ulterior, am fost ales secretar general al organizației județene a MP.

Din păcate, în opinia mea, apropierea alegerilor locale și legislative din anul 2016 nu a adus filialei județene Dâmbovița a partidului Mișcarea Populară plusul de forță pe care ni-l doream.

Spiritul politicianist provincial, interesele mărunte, combinațiile de interese, compromisurile meschine, promisiunile bombastice și fără acoperire continuă să domine climatul politic dâmbovițean, iar echipa noastră nu reușeste să contracareze toate aceste racile și să aducă alaturi de noi o masă critică de oameni valoroși, competenți, hotărâți, verticali, cu care să ne confruntăm cu șanse în alegeri și să ne impunem.

În aceste condiții, consider că prezența mea în continuare pe a doua poziție de conducere a organizației județene a partidului nu mai este oportună, pentru că nu aduce plusul de calitate necesar pentru a fi competitivi în apropiatele confruntări electorale din acest an. Mă dau la o parte nu din lașitate, nu din cauză că nu mai cred în proiectul inițial al MP, care ar fi putut duce la reformarea și modernizarea României, ci pentru a da posibilitatea foștilor mei colegi din echipa de conducere a județului să încerce și alte soluții și – poate – să fie mai eficienți. Eu le doresc succes…”, explică Iulian Brezeanu.

Adaugă un Comentariu

*