Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 23, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DEPUTAT: Impozitul pe gospodărie îi va avantaja pe românii cu venituri lunare sub 2.000 de lei!

DEPUTAT: Impozitul pe gospodărie îi va avantaja pe românii cu venituri lunare sub 2.000 de lei! 

Oana Vlăducă - deputat PSD de Dâmboviţa

Oana Vlăducă, deputat PSD de Dâmboviţa, îi sfătuieşte pe cetăţeni să nu se sperie de impozitul pe gospodărie care urmează să fie pus în practică de la 1 ianuarie 2018. Noul sistem de taxare nu este chiar aşa de negru pe cât îl prezintă politicienii opoziţiei şi anumiţi economişti de rasă. Dimpotrivă, spune Oana Vlăducă, impozitul pe gospodărie îi va avantaja pe cei mai nevoiaşi români, pe cei ale căror venituri lunare nu depăşesc 2.000 de lei, indiferent că sunt bani obţinuţi din salarii, pensii sau activităţi economice. Practic, această categorie socială, explică deputata PSD de Dâmboviţa, nu va mai fi impozitată de către stat.

„Prin noul sistem de impozitare ne aliniem şi noi în acest domeniu ţărilor civilizate, cum ar fi Marea Britanie, Franţa, Belgia. Oamenii nu vor mai fi obligaţi să piardă timpul în faţa ghişeelor de la Administraţiile Financiare”, a precizat Oana Vlăducă.

De calcul şi plată se vor ocupa consultanţii fiscali. Românii îşi vor putea deduce o serie de cheltuieli ce ţin de gospodărie, precum: asigurările auto, cele pe imobile, de sănătate, diferite îmbunătăţiri în casă, meditaţii, spectacole etc.

Răspuns la DEPUTAT: Impozitul pe gospodărie îi va avantaja pe românii cu venituri lunare sub 2.000 de lei!

  1. cosmin

    Si pe consultantii fiscali cine ii plateste????

     

Adaugă un Comentariu

*