Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DEPUTAT: Legile Justiţiei înlătură posibilitatea de a se mai comite nedreptăţi!

DEPUTAT: Legile Justiţiei înlătură posibilitatea de a se mai comite nedreptăţi! 

Carmen Holban - deputat PSD de Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa, a susţinut, într-o declaraţie politică prezentată în Parlament, că prin protestele organizate având ca motivaţie proiectul de modificare a Legilor Justiţiei se urmăreşte, de fapt, eliminarea Guvernului PSD-ALDE, legitim instalat la conducerea ţării. Actele normative contestate, spune Carmen Holban, vor pune România în rândul statelor civilizate, eliminând teama, abuzul şi neîncrederea.

„Partidul Social Democrat şi-a asumat un program de guvernare. Avem o misiune de dus la capăt. Dorim ca românii să trăiască liber, fără teama zilei de mâine. Nu vrem ca orice gest, orice cuvânt, orice greşeală, cât de mică, să poată fi speculate, întoarse împotriva cetăţeanului.

Nu avem nimic împotriva protestelor, dacă sunt organizate având la bază argumente solide, dorinţe, idealuri democratice. Dar, să ieşi în stradă pentru a te opune unui pachet de legi care nu fac altceva decât să limpezească lucrurile, să înlăture posibilitatea de a se mai comite nedereptăţi în România, nu este corect pentru majoritatea cetăţenilor acestei ţări, pentru democraţie, pentru regulile unui adevărat stat de drept.

Opoziţia, din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să lupte alături de noi pentru binele societăţii, pentru repararea unor legi care pot stimula oricând abuzul şi dictatura, legi care pot înfrâna procesul democratic al unei ţări”, a punctat deputata Carmen Holban.

Răspuns la DEPUTAT: Legile Justiţiei înlătură posibilitatea de a se mai comite nedreptăţi!

  1. dezgustatul

    Toti cei care au avut de-a face cu Justitia isi pot exprima un punct de vedere, mai mult sau mai putin obiectiv, daca nu eminamente subiectiv. Cert este insa faptul ca si sistemul judiciar in ansamblul sau trebuie sa evolueze odata cu timpurile. Judecatorii si procurorii nu pot fi exceptati. Cei nedreptatiti de catre Justitie trebuiesc despagubiti, in prima faza, de catre Statul Roman, pentru ca EL este angajatorul acestora. Dar a afirma ca in acest fel se vor inlatura nedreptatile, este un pas mult prea mare. Nedreptatea va exista atata vreme cat va exista Justitia,m este reversul medaliei. Insa REPARAREA prejudiciului celor nedreptatiti este un OBIECTIV extrem de laudabil al actualei aliante aflata la guvernare.

     

Adaugă un Comentariu

*