Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DEPUTAT: Organizaţia PSD Dâmboviţa este mai unită ca niciodată!

DEPUTAT: Organizaţia PSD Dâmboviţa este mai unită ca niciodată! 

corneliu ştefan

Deputatul Corneliu Ştefan a insistat astăzi, în cadrul conferinţei de presă desfăşurată la sediul PSD Dâmboviţa, pe faptul că organizaţia judeţeană a social-democraţilor este una puternică, unită, rezistentă în faţa încercărilor de destabilizare venite din exterior.

„Avem o conducere stabilă, o conducere care a câştigat toate bătăliile electorale din 2012 şi până astăzi. În unanimitate, Biroul Permanent Judeţean şi Comitetul Execvutiv Judeţean sunt alături de preşedintele organizaţieri PSD, Adrian Ţuţuianu.

Împreună vrem să câştigăm alegerile din 2020 în judeţul Dâmboviţa. Vă spun că ceea ce a apărut până acum în spaţiul public cu privire la unele situaţii şi jocuri sunt dezinformări. Nu ştiu dacă sunt coordonate de cineva anume, dar nu sunt reale”, a precizat Corneliu Ştefan.

A mai spus tânărul demnitar că, indiferent de ceea ce se discută, social-democraţii vor duce la îndeplinire programul „Dâmboviţa 2025″.

„Toţi parlamentarii, toţi aleşii locali şi judeţeni din PSD Dâmboviţa ne vom ţine de acest program, pe care ni l-am asumat în faţa dâmboviţenilor”, a punctat deputatul Corneliu Ştefan.

Răspuns la DEPUTAT: Organizaţia PSD Dâmboviţa este mai unită ca niciodată!

  1. Valentin

    Domnule deputat parcă il vad pe Adrian Tutuianu cum ii făcea asemenea declarații lui Liviu Dragnea.Pacat sunteti tânăr deștept dar nu căpătat o credibilitate in fata electoratului cu asemenea declarații.

     

Adaugă un Comentariu

*