Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » Deputatul Iulian Vladu este noul chestor al Camerei Deputaților

Deputatul Iulian Vladu este noul chestor al Camerei Deputaților 

Deputatul PDL de Dâmbovița Iulian Vladu a fost ales săptămâna aceasta în funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor, după retragerea din Parlamentul României a domnului Gheorghe Albu, care a fost desemnat comisar la Consiliul de Administrație al Comisiei Naționale a Valorilor Mobiliare.

Iulian Vladu a fost ales chestor al Camerei deputaților cu 154 de voturi pentru și 45 împotrivă. „În această calitate, voi participa la toate deciziile Camerei Deputaţilor şi voi avea ca principale atribuţii investiţiile la Camera Deputaţilor, dotarea şi amenajarea birourilor parlamentare, precum şi gestionarea parcului auto.

Sunt onorat de încrederea colegilor şi sper să dovedesc, chiar dacă timpul este scurt, că pot să-mi asum cu responsabilitate şi profesionalism această demnitate. Îi mulţumesc domnului deputat Gheorghe Albu pentru activitatea deosebită depusă, până în prezent, atât în funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor, cât şi în slujba judeţului Dâmboviţa, pe care l-a reprezentat”, a declarat noul chestor al Camerei Deputaţilor.

Adaugă un Comentariu

*