Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DESCARCERARE: Echipaj de la ISU Dâmboviţa participă la un concurs mondial de profil

DESCARCERARE: Echipaj de la ISU Dâmboviţa participă la un concurs mondial de profil 

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

În perioada 30 august – 3 septembrie 2017, se desfăşoară, pentru prima dată în România, Competiţia Mondială de Descarcerare şi Prim Ajutor Calificat – „World Rescue Challenge”, concurs ce reprezintă pentru salvatorii de vieţi un bun prilej să-şi testeze deprinderile, să-şi îmbunătăţească practicile de lucru şi să împărtăşească cu ceilalţi competitori pasiunea care-i reuneşte.

Este prezent la Târgu Mureş, oraşul care găzduieşte „World Rescue Challenge 2017″, şi echipajul ISU Dâmboviţa format din slt. Claudiu STAN – şef lot, plt. adj Eugen MĂNTESCU – şef echipaj, plt. adj. Ioan Bogdan GHEORGHE – paramedic, plt. maj. Cătălin GURAN – paramedic, plt. adj. Carol ENACHE – paramedic, plt. maj. Alexandru MĂRUŢĂ – servant şi plt. maj. Marius Cristian COSTACHE – servant.

Lotul dâmboviţean a avut un parcurs deosebit începând din anul 2015 când a obținut locul 1 la faza zonală de la Titu și locul 3 la faza națională de la Târgu Mureș, în anul 2016 a obținut locul 1 la faza zonală de la Giurgiu și locul 2 la faza națională de la Titu, iar în acest an a obținut locul 2 la faza zonală de la Călărași.

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Adaugă un Comentariu

*