Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DESCENTRALIZARE CU SURPRIZE! Ţuţuianu le pregăteşte normă de lucru celor de la Direcţia Agricolă

DESCENTRALIZARE CU SURPRIZE! Ţuţuianu le pregăteşte normă de lucru celor de la Direcţia Agricolă 

tutuianu-lunguletu

Prezent în Târgul de Animale Vii de la Lunguleţu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu a tras o concluzie amară: producătorii agricoli adevăraţi ştiu prea puţine despre avantajele pe care le conferă fondurile europene!

Prin urmare, şeful judeţului şi-a stabilit deja o prioritate în ceea ce priveşte Direcţia Agricolă, instituţie care va fi trecută în subordinea Consiliului Judeţean, ca urmare a procesului de descentralizare.

„Le voi da normă de lucru. Dacă vor avea 20 – 30 de proiecte în fiecare localitate, înseamnă că şi-au făcut datoria. Dacă nu, înseamnă că Direcţia Agricolă este doar un balast administrativ”, a precizat Ţuţuianu.

2 Răspunsuri la DESCENTRALIZARE CU SURPRIZE! Ţuţuianu le pregăteşte normă de lucru celor de la Direcţia Agricolă

  1. Ormenisan Daniela

    Dl Tutuianu greseste !!!!!!

     
  2. arhimede

    domnule Tutuianu va aratati cam repede muschii de baronel si in tot acest timp de cand ati venit nu ati cladit nimic,taiati panglici la oboare,cred ca d-voastra patrona-ti cel mai mare iarmaroc,pacat aveti un comportament urat

     

Adaugă un Comentariu

*