Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 12, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DEZAMĂGIT DE FOȘTII TOVARĂȘI DE PARTID! Gheorghe Ana le cere PSD-iștilor să se trezească la realitate

DEZAMĂGIT DE FOȘTII TOVARĂȘI DE PARTID! Gheorghe Ana le cere PSD-iștilor să se trezească la realitate 

gheorghe ana

În primele zile ale anului, fostul președinte al Consiliului Județean, Gheorge Ana, lider important al PSD până nu demult, a postat pe rețelele de socializare o concluzie nu tocmai dulce despre 2013, un an încărcat de tensiune și de convulsii socio-politice.

”Pentru mine, 2013 a fost un an în care mi-am dat seama ca atunci cind esti in treaba toata lumea te intreba! Mai mult, unii se fereau sa nu cumva sa fie vazuti de cine nu trebuie in preajma mea, influenta mea fiind considerata toxica si chiar periculoasa pentru imaginea construita cu atâta migala a mai marelui judetului! De fapt, asa se intimpla atunci cind ii judeci pe cei din jurul tau cu o mare indulgenta”, spune Ana.

Mai mult sau mai puțin, fostul deputat nu se arată mulțumit de modul în care au fost gestionate problemele județului și crede că în funcțiile de conducere nu se află chiar cei care meritau.

În prima zile ale anului, fostul președinte al Consiliului Județean, Gheorge Ana, lider important al PSD, până nu demult, a postat pe rețelele de socializare o concluzie nu tocmai dulce despre 2013, un an încărcat de tensiune și de convulsii socio-politice.

”Pentru mine, 2013 a fost un an în care mi-am dat seama ca atunci „cind esti in treaba toata lumea te intreba!” Mai mult, unii se fereau sa nu cumva sa fie vazuti de cine nu trebue in prejma mea, influenta mea fiind considerata toxica si chiar periculoasa pentru imaginea construita cu atita migala a mai marelui judetului! De fapt, asa se intimpla atunci cind ii judeci pe cei din jurul tau cu o mare indulgenta”, spune Ana.

Mai mult, s-au mai puțin, fostul deputat nu se arată mulțumit de modul în care au fost gestionate problemele județului și, crede că în funcțiile de conducere nu se află chiar cei care meritau.

”Si cind vezi cum conduc judetul mai ca nu-ti vine sa stai deoparte mai ales daca ai proaspat in minte sloganul „Dreptate Pina La Capat”! Dar, totusi sa-i las sa imparta dreptatea oferind protectie tot oportunistilor, fripturistilor, afaceristilor, non valorilor, tuturor care lauda si prea maresc „geniul sefului”. Treziti-va, oameni buni, care ati mai ramas in PSD! Cit mai aveti o sansa, vin alegerile iar oamenii o sa va judece pe ceea ce faceti pentru ei nu PENTRU VOI”, încheie Gheorghe Ana într-un ton acuzator.

4 Răspunsuri la DEZAMĂGIT DE FOȘTII TOVARĂȘI DE PARTID! Gheorghe Ana le cere PSD-iștilor să se trezească la realitate

 1. moshu49

  :) mi-a plăcut asta, parafrazîndu-l pe R.Gyr:
  „trezeşte-te, Gheorghe, trezeşte-te, Ioane!”
  da’ uşor, să nu deranjezi “geniul sefului”! :D)))

   
 2. argeseanu

  SA spuna tovarasul Ana ce valoare a promovat el cat a stapanit judetul! In afara de gineri-su,se intelege!

   
 3. antiprosti

  Argeseanu, ai mare dreptate! De ce nu-si vede el de pensie si de nepot, ca niciodata nu a fost vreun „creier”!

   
 4. Robert Trifu

  Pe cine a promovat? Pe Adrian Tutuianu. Domnul Ana l-a adus la partid, s-a certat cu toți colegii ca sa-l promoveze si el si arătat recunoștinta. Dumnezeu nu doarme pentru nimeni.

   

Adaugă un Comentariu

*