Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, decembrie 3, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DEZBATERE: Asociaţia Naţională a Farmaciştilor a organizat o întâlnire de lucru la Târgovişte

DEZBATERE: Asociaţia Naţională a Farmaciştilor a organizat o întâlnire de lucru la Târgovişte 

intalnire farmacisti targoviste

Farmaciştii din cadrul spitalelor din judeţul Dâmboviţa au participat, sâmbătă – 21 octombrie 2017, la dezbaterea cu tema „Farmacia de spital, între comunicare şi leadership”, pe care a organizat-o la Târgovişte Asociaţia Naţională a Farmaciştilor de Spital din România (ANFSR). A luat parte la discuţii şi deputata PSD Carmen Holban – membră în Comisia pentru Sănătate şi Familie a Parlamentului României.

„Am dezbătut împreună cu colegii de breaslă aspecte actuale din activitatea farmaceutică, proiecte de îmbunătățire a acesteia și potențiale propuneri legislative care să contribuie la bunul mers în acest domeniu atât de important pentru sănătatea publică”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Asociaţia Naţională a Farmaciştilor de Spital din România a început seria întâlnirilor zonale în luna februarie, la Timişoara, şi le va încheia pe 25 noiembrie, la Cluj-Napoca. În total, vor fi acoperite 17 judeţe şi municipiul Bucureşti. La cerere, graficul dezbaterilor poate fi suplimentat.

Adaugă un Comentariu

*