Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DEZINSECŢIE: Avioanele utilitare zboară deasupra municipiului Giugiu. În Târgovişte, când se întâmplă minunea?

DEZINSECŢIE: Avioanele utilitare zboară deasupra municipiului Giugiu. În Târgovişte, când se întâmplă minunea? 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: primariabuftea.ro)

Municipalitatea giurgiuveană poate fi considerată exemplu pozitiv în Regiunea Sud Muntenia, fiind preocupată permanent pentru ca ţânţarii şi căpuşele să nu le cauzeze necazuri cetăţenilor.

În Târgovişte, spre exemplu, oamenii de la dezinsecţie nu au prea fost văzuţi prin oraş, iar avioanele utilitare au zburat într-unul din anii trecuţi la începutul toamnei, după ce toată lumea fusese exasperată de insecte. Cât priveşte anul 2015, municipalitatea târgovişteană nu a anunţat încă planurile în acest domeniu.

La polul opus, Primăria Girgiu a fost prima din Regiunea Sud Muntenia care a demarat în această primăvară dezinsecţia la sol, iar pe 1 şi 2 iulie va desfăşura o amplă campanie avio, prin care se vor acoperi toate zonele din oraş. Acţiunea va fi reprogramată, în cazul în care va ploua.

Dezinsecţia avio nu este periculoasă pentru populaţie, insecticidele ce vor fi folosite fiind avizate de Ministerul Sănătăţii. Totuşi, crescătorii de animale şi albine sunt rugaţi să ia măsurile ce se impun pentru a evita eventualele acciente.

Adaugă un Comentariu

*