Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DEZINTERES: Primarii din Dâmboviţa au tratat superficial sesiunea de discuţii cu privire la implementarea POR 2007 – 2013

DEZINTERES: Primarii din Dâmboviţa au tratat superficial sesiunea de discuţii cu privire la implementarea POR 2007 – 2013 

intalnire primari 2

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, i-a convocat astăzi la discuţii pe primarii din comunele şi oraşele unde se implementează proeictecu fonduri europene nerambursabile prin Programul Operaţional Regional (POR) 2007 – 2013.

Edilii nu prea s-au înghesuit la şedinţă, preferând să-şi trimită subordonaţii la sesiunea de lămuriri. Am remarcat totuşi prezenţa primarului municipiului Târgovişte, Cristian Stan, care a sosit primul, şi a edililor Luisa Bărboiu de la Nucet şi Marian Alexandru de la Conţeşti.

CITEŞTE ŞI: 20 noiembrie, termenul limită pentru cererile de plată în cadrul POR 2007 – 2013

Întâlnirea era deosebit de importantă, ţinând cont că o serie de investiţii, derulate în mai multe localităţi din judeţ, au fost întrerupte sau sunt încetinite din varii motive.

Ziariştii nu a avut acces în sală, preşedintele Ţuţuianu promiţând că va veni cu un comunicat de presă în zilele următoare. Interesant ar fi fost să asistăm la discuţii şi să relatăm, fără o periere a informaţiei, problemele cu care se confruntă autorităţile locale.

intalnire primari 1 intalnire primari 3

Adaugă un Comentariu

*