Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DIASPORA: „Fantomele” îi răspund lui Liviu Dragnea, preşedintele PSD

DIASPORA: „Fantomele” îi răspund lui Liviu Dragnea, preşedintele PSD 

Daniel Ţecu - preşedinte FADERE (Foto: www.rgnpress.ro)

„Domnului Dragnea îi place să vorbească despre modernizare și indepărtarea socialiștilor de trecut, dar adevărul e că se comportă mai abject decât vechii comuniști”, aşa i-au răspuns românii din Diaspora liderului PSD Liviu Dragnea, după ce acesta i-a numit „fantome”. Mai spune Daniel Tecu – preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Români din Europa că, dat fiind condamnarea definitivă a lui Dragnea, este de în ţeles că acestuia îi plac „morţii şi fantomele care votează cu PSD”.

„Observăm că, în timp ce liderul PSD ne vede ca pe nişte fantome, banii trimiși în țară de către noi îi cheltuiește cu mare sete. În fiecare lună, românii din Diaspora trimit în jur de 400 de milioane de euro familiilor lor sau investesc în mici afaceri în România. Pentru toți acești bani se plătesc impozite.

Putem înțelege ca liderii de stânga să mai scape câte o declarație răutăcioasă la adresa românilor din afară, atunci când pierd alegerile prezidențiale. Faptul că și în momentele lor de euforie ne jignesc demonstrează că nu își mai pot ascunde ura fată de noi și că am devenit o adevărată obsesie pentru Partidul Social Democrat”, se arată într-un comunicat remis de FADERE.

Adaugă un Comentariu

*