Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DISPERARE: „Oameni buni, ajutaţi-mă să-mi schimb protezele de la picioare”!

DISPERARE: „Oameni buni, ajutaţi-mă să-mi schimb protezele de la picioare”! 

familie matasaru nastasia 1

Mariana Nastasia, din comuna Mătăsaru, judeţul Dâmboviţa, mamă a şapte copii, rămasă văduvă, cere ajutorul semenilor, după ce a ajuns la capătul puterilor, chinuită de boli, sărăcie şi necazuri cu nemiluita, scrie Cronica de Găeşti. Ţintuită la pat, femeia deapănă coșmarul neîntrerupt care este viața ei. Un incendiu i-a ucis soțul și i-a făcut scrum casa. Împreună cu cei 7 copii, a dormit sub cerul liber și prin gări, primind mâncare de pomană. Câțiva oameni cu suflet i-au construit două camere, în care locuiesc acum cu toții.

familie matasaru nastasiaFiul cel mare suferă de o boală psihică gravă, care-l face să-și piardă controlul, iar una dintre fiice cântărește doar 32 de kilograme la 30 de ani. Singurul venit al acestei familii chinuite este pensia de handicap a Marianei Nastasia, în valoare de 700 de lei, din care 400 de lei se duc, lunar, pe medicamente.

”Oameni buni, am nevoie de sprijinul dumneavoastră ca să-mi schimb protezele de la picioare. Vă spun din tot sufletul meu că nu mai pot rezista durerilor pe care le am. Am nevoie de cârje și de un cărucior cu care să mă pot deplasa. Operația costă 25.000 de euro și nu am de unde să iau acești bani”, spune, printre lacrimi, Mariana Nastasia.

Suntem convinși că strigătul de disperare al Marianei Nastasia nu va rămâne fără ecou și că va găsi în noi sprijinul de care are acum atâta nevoie. Poate fi contactată la numărul de telefon: 0767.499.781.

Sursa: Cronica de Găeşti

Adaugă un Comentariu

*