Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DISPUTĂ ÎN INSTANŢĂ PENTRU FETIŢA FEMEII TĂIATE ÎN BUCĂŢI ŞI ARUNCATĂ PE ARGEŞ! Cei doi bărbaţi din viaţa Iulianei Neblea vor copila de 8 ani

DISPUTĂ ÎN INSTANŢĂ PENTRU FETIŢA FEMEII TĂIATE ÎN BUCĂŢI ŞI ARUNCATĂ PE ARGEŞ! Cei doi bărbaţi din viaţa Iulianei Neblea vor copila de 8 ani 

iuliana neblea nunta

Fetiţa de numai 8 ani a Iulianei Neblea, femeia ucisă şi tranşată de bestia din Topoloveni, a devenit mărul discordiei între doi taţi. Liviu Stancu, din comuna Leordeni, primul soţ, a deschis deja acţiune judecătorească şi vrea să facă testul de paternitate pentru a demonstra că fetiţa este sânge din sângele lui. Bărbatul susţine că are o situaţie materială bună şi că poate să-i asigure un viitor copilului.

Pe de altă parte, Iulian Tuţu, din Valea Mare, cel de-al doilea soţ, nici nu vrea să audă! A ştiut că femeia este însărcinată în patru luni, cu primul bărbat, atunci când el şi-a unit destinul cu ea, dar a recunoscut copilul şi l-a crescut. Consideră că tată nu este cel care l-a conceput, ci cel care l-a crescut.

În fapt, fetiţa nu locuieşte acum cu niciunul dintre cei doi bărbaţi, ci cu sora Iulianei Neblea. Femeia ne-a declarat că ea este dispusă să o crească, chiar fără niciun ajutor de la stat sau de la taţi, şi că – în opinia ei – singurul care are dreptul să o viziteze este Iulian Tuţu. Niciuna dintre părţi nu neagă faptul că fetiţa este a lui Liviu Stancu din Leordeni.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*