Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DISTINCŢIE: Cunoşti un profesor sau un antrenor deosebit? Nominalizează-l pentru „Premiul Mentor”!

DISTINCŢIE: Cunoşti un profesor sau un antrenor deosebit? Nominalizează-l pentru „Premiul Mentor”! 

premiul mentor 2015

Fundaţia Pentru Comunitate acordă „Premiul Mentor” pentru „Excelenţă în Educaţie” acelor profesori sau antrenori care au descoperit şi au lansat tinere talente, apoi le-au sprijinit primii paşi, intelectual şi moral.

Prin urmare, dacă ştiţi un profesor bine pregătit profesional, devotat, entuziast, care a susținut pregătirea școlară a copilului dumneavoastră, organizând cercuri de specialitate, susținându-l la concursuri, dându-i sfaturi utile sau dacă ştiţi un antrenor care a descoperit talentul copilului dumneavoastră și care l-a ajutat să-şi dezvolte aptitudinile în domeniul sportiv cel mai potrivit pentru el, puteţi să-i nominalizaţi pentru „Premiul Mentor 2015″.

Termenul limită este 31 decembrie 2015. Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate va alege câștigătorii Premiului Mentor în luna februarie 2016 și va organiza înmânarea distincțiilor în perioada următoare.

Nominalizările se trimit prin poștă la adresa Fundației Pentru Comunitate: 400110 Cluj, Oficiul Postal 1, C.P. 1141, pe plic se menționează: Premiul Mentor, sau prin e-mail, la adresa mentor@pentrucomunitate.ro.

Programul a fost lansat în 2010. De atunci, anual sunt premiaţi 10 profesori şi antrenori, recompensa constând într-un trofeu realizat de apreciatul artist plastic Ioan Nemtoi şi câte 8.000 de lei.

Nominalizarea trebuie să conțină numele, coordonatele celui nominalizat (adresa postală, E-mail, telefon, numele instituției în care își desfășoară activitatea), cât și o justificare cu accent pe cele mai importante rezultate obținute de copiii și tinerii pregătiți, precum și momentele de vârf ale carierei sale.

Nominalizarea trebuie să contureze atât calitățile profesionale cât și pe cele umane ale persoanei propuse. De asemenea, trebuie să conțină coordonatele persoanei care face nominalizarea (numele, adresa postală, e-mail, telefon), ca aceasta să poată fi contactată în caz de nevoie pentru informații suplimentare.

Sunt valabile doar nominalizările făcute pe formularul de nominalizare pe care îl puteți descărca de pe site-ul Fundației (www.pentrucomunitate.ro). Persoana nominalizată în anii anteriori, care nu a fost premiată, poate fi nominalizată din nou.

Adaugă un Comentariu

*