Știri, Muntenia-Sud, România|marți, aprilie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ECONOMIE » DISTINCŢIE: HeidelbergCement, în TOP 5 al celor mai bune companii din sectorul energie şi materiale de construcţii

DISTINCŢIE: HeidelbergCement, în TOP 5 al celor mai bune companii din sectorul energie şi materiale de construcţii 

carpatcement

HeidelbergCement a fost premiată la München drept compania care a adus cele mai semnificative îmbunătățiri procesului de comunicare transparentă a indicatorilor și a activităților de mediu. HeidelbergCement a fost în competiție cu alte 350 de companii și organizații din regiunea Germania – Austria – Elveția.

„Suntem foarte încântați pentru că am atins performanța îmbunătățirii scorului de transparență de la 97 la 100 în acest an. Astfel, am ajuns acum printre cele mai bune cinci companii din sectorul energetic și de materiale de construcții”, a declarat Rob van der Meer, Director de Public Affairs și Environmental Sustainability al HeidelbergCement Group.

Odată cu obţinerea distincţiei „Best improver”, HeidelbergCement se clasează în TOP 5 al celor mai bune companii din sectorul de energie și materiale de construcții.

Pentru a ajunge la această performanță, HeidelbergCement Group a fost susținută de fiecare filială națională, inclusiv de compania din România. Pe lângă raportările interne, Carpatcement Holding s-a implicat în îmbunătățirea transparenței comunicării și în mod public, prin proiecte de responsabilitate socială. Unul dintre ele este chiar „Tinerii gardieni ai mediului” în care elevii de la liceele din apropierea fabricilor de ciment merg însoțiți de profesorii coordonatori și de specialiștii din fabrici pentru a măsura indicatorii de mediu, care ulterior sunt comunicați de către Carpatcement.

În această toamnă, înainte de intrarea în perioada de mentenanță a celor trei fabrici de la Tașca, Chișcădaga și Fieni, „tinerii gardieni ai mediului” vor merge să măsoare valorile indicatorilor de mediu.

Adaugă un Comentariu

*