Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DIVORŢEAZĂ DE NEVASTĂ, DAR ÎŞI RECLAMĂ COLEGII POLIŢIŞTI CĂ AR FI BĂTUT-O! Vorbim despre Valentin Dinu, poliţistul care nu ştia că soţia conduce o bandă de spărgători de case

DIVORŢEAZĂ DE NEVASTĂ, DAR ÎŞI RECLAMĂ COLEGII POLIŢIŞTI CĂ AR FI BĂTUT-O! Vorbim despre Valentin Dinu, poliţistul care nu ştia că soţia conduce o bandă de spărgători de case 

mihaela dinu

Lovitură de teatru în cazul nevestei de poliţist de la Găeşti, cercetată în stare de arest pentru furturi din locuinţe. Femeia, prin soţul său, cu care se află în proces de divorţ, a depus la Parchet plângere împotriva poliţiştilor din Găeşti. Mihaela Dinu susţine că, în timpul audierilor, aceştia ar fi bătut-o, pentru a o determina să recunoască faptele.

Se pare că tânăra i-a povestit soţului ce i s-a întâmplat în momentul în care acesta a vizitat-o la arest. Bărbatul a decis să meargă la Parchet şi să depună plângerea prin care nevasta îi reclama pe poliţişti.
Mihaela Dinu a participat astăzi la reconstituire. Le-a arătat anchetatorilor pas cu pas cum a reuşit să fure bijuterii în valoare de două miliarde de lei vechi.

Soţia poliţistului Valentin Dinu îşi racola victimele la coafor. Se angaja în discuţii cu diferite cliente, lega prietenii, schimba numere de telefon, apoi urmau vizitele. Era momentul când punea ochii pe bunurile de valoare, în special bijuterii. În casele victimelor pătrundea cu chei potrivite, fiindcă reuşea să ia mulaje ale încuietorilor.

Bijuteriile furate le valorifica prin intermediul unei case de amanet din Găeşti, unde avea se pare un complice, în persoana unei angajate.

Anchetatorii spun că au reuşit să recupereze mare parte din bijuteriile furate. Din păcate, momentan nu a reuşit să probeze şi vinovăţia celorlalte persoane implicate, pe care le coordona se pare Mihaela Dinu.

Adaugă un Comentariu

*