Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 31, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » DJST Dâmboviţa a dedicat anul 2017 competiţiilor sportive de masă!

DJST Dâmboviţa a dedicat anul 2017 competiţiilor sportive de masă! 

Claudiu Mănescu - director Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dâmboviţa a fost intens preocupată, anul acesta, de implicarea cât mai multor copii, tineri şi bătrâni în activităţile sportive de masă, prin organizarera unor concursuri şi evenimente destinate mişcării în aer liber.

„Scopul nostru a fost acela de a atrage participanţi din toate categoriile socio-profesionale şi de vârstă pentru practicarea exerciţiilor fizice. Proiectul «Sportul pentru Toţi» a fost destinat iubitorilor de mişcare, atât din mediul urban cât şi din cel rural. Am organizat şase competiţii, la care au participat 1.060 de persoane de diferite profesiuni şi vârste”, a precizat Claudiu Mănescu – directorul DJST Dâmboviţa.

Elevii din judeţ au fost şi ei antrenaţi în competiţiile sportive şi recreative pe care Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret le-a organizat în colaborare cu Asociaţia „Sportul Pentru Toţi” şi Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa. Concursurile au pornit încă din luna ianuarie, prin organizarea „Săniuţei de Argint” la Complexul Gâlma, din comuna Moroieni.

A urmat „Cupa Unirii” la handbal, desfăşurată la Târgovişte, unde au participat 180 de elevi cu vârste între 12-15 ani. Tot la Târgovişte s-a consumat şi concursul de aerobic „Cupa Valahia”, unde competitori au fost 230 de copii. La Aninoasa s-a organizat turneul de fotbal în sală, sub egida „Trofeul Dâmboviţa”. S-au întrecut echipe alcătuite din copii între 7 şi 15 ani.

„Pe parcursul a patru luni, la Târgovişte, Aninoasa şi Răzvad, sub titulatura «Zilele Sportului Şcolar», s-a derulat o suită de competiţii sportive la care au participat peste 500 de copii din judeţ”, a punctat Claudiu Mănescu.

Adaugă un Comentariu

*