Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 8, 2023
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DOCUMENTAR: „Suferinţa din adâncuri”, la Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa

DOCUMENTAR: „Suferinţa din adâncuri”, la Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa 

suferinta din adancuri

Marţi, 24 mai 2016, de la ora 17:00, la iniţiativa Asociaţiei LITERATA, veţi putea viziona, la Biblioteca Judeţeană “Ion Heliade Rădulescu” din Târgovişte, documentarul „Suferinţa din adâncuri” – un film realizat de Asociaţia Pro Activ Memoria în amintirea celor care şi-au dat viaţa pentru Hristos, în minele de la Baia Sprie, Cavnic şi Nistru, dar nu numai, împotrivindu-se dogmelor satanice ale comunismului.

„Într-o lume a cărei memorie devine din ce în ce mai scurtă, documentarul «Suferinţa din adâncuri» este o adevarată lecţie de istorie recentă. Mărturiile atroce care descriu infernala lume a puşcăriilor comuniste radiografiază rănile încă deschise din sufletele supravieţuitorilor «raiului comunist». Deşi pare că dincolo de gratii totul este pierdut, credinţa în Dumnezeu salvează sufletele condamnaţilor pe nedrept. Mai mult, documentarul ne dezvăluie cazul unui fost gardian de penitenciar din anii 80, căruia Dumnezeu i-a arătat calea spre eliberare şi mântuire. Cu cât mai mulţi tineri vor vedea acest film, cu atât pericolul infestării cu boala ideilor comuniste va deveni mai mic”, explică organizatorii.

Evenimentul organizat de Asociaţia LITERATA va avea două părţi:
– Proiecţie documentar video „Suferinţa din adâncuri” (50 de minute);
– Discuţii referitoare la tematica documentarului, la eveniment fiind invitaţi şi membrii ai Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România, filiala Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*