Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » Doi nemţi au fost înghiţiţi de noroaie, cu tot cu maşină, pe un drum din judeţul Argeş

Doi nemţi au fost înghiţiţi de noroaie, cu tot cu maşină, pe un drum din judeţul Argeş 

Foto: Ziarul Profit

De curând, publicaţia noastră a tras un semnal de alarmă cu privire la starea jalnică a drumului Judeţean 702L, care leagă localităţile Ludeşti şi Cândeşti Deal, din judeţul Dâmboviţa.

Cu ajutorul unui sătean din Scheiu de Sus, am parcurs cu căruţa o bună bucată din acest traseu, am filmat… itinerariul, iar la final atrăgeam atenţia că oricând un străin de aceste locuri, îndrumat de GPS, ar putea rămâne împotmolit cu maşina în noroaie.

CITEŞTE ŞI: „Pe drumul judeţean dintre Scheiu şi Cândeşti, te îngropi în noroi, ieşi şi iar te scufunzi”

Ca reacţie, unii s-au grăbit să spună că am exagerat. Şi, totuşi, scenariul nostru a devenit realitate! Ce-i drept, nu în judeţul Dâmboviţa, ci în Argeş, unde, noaptea trecută, doi turişti germani au fost înghiţiţi, cu tot cu maşină, de noroaiele de pe drumul comunal dintre Rociu şi Furduieşti.

Călătorii îşi propuseseră să ajungă la Craiova, însă aparatul GPS i-a purtat spre necazuri. I-au salvat din… noroaiele mioritice pompierii din Bradu. Din fericire, cei doi turişti n-au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La final, întrebăm şi noi, aşa, retoric, or mai vrea nemţii să mai exploreze în viitor Grădina Carpaţilor?

VIDEO – DJ 702L, Ludeşti-Scheiu

Adaugă un Comentariu

*