Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DOI ROMÂNI AU ÎNGROZIT SPANIA! Aceștia au torturat, ucis și tranșat o jucătoare de volei pentru 1.000 de euro

DOI ROMÂNI AU ÎNGROZIT SPANIA! Aceștia au torturat, ucis și tranșat o jucătoare de volei pentru 1.000 de euro 

tenismena spania

Crima a fost executată la comandă. Spaniolul Juan Cuenca Lorente, în vârstă de 36 de ani, plasat în arest preventiv în cazul uciderii a doi cetăţeni olandezi, între care fosta voleibalistă Ingrid Visser, ar fi plătit celor doi suspecţi români câte 1.000 de euro pentru această crimă, informează publicaţia ABC.

Juan Cuenca Lorente, fost conducător al Club Atlético Voleibol 2005 din Murcia, este considerat de poliţie persoana care a avut ideea şi a ordonat celor doi români să-i asasineze pe jucătoarea olandeză Ingrid Visser şi pe logodnicul acesteia Lodewijk Severein, aceştia fiind torturaţi, tranşaţi şi îngropaţi într-o plantaţie de lămâi. Potrivit presei spaniole, cei doi români au 47, respectiv 60 de ani.

„Cuenca ar fi plătit în jur de o mie de euro autorilor crimelor atroce, deşi nu se exclude posibilitatea ca ei să fi primit mai mult”, scrie ABC, care notează că Ingrid Visser era însărcinată în şase săptămâni.

Motivele acestui asasinat, conform ABC, sunt de ordin economic, Cuenca având o datorie de mii de euro la fosta jucătoare. Mai mult, Cuenca era asociat cu partenerul de viaţă al lui Ingrid Visser la o societate din Gibraltar, care avea ca scop spălarea de bani. „Cu acest asasinat, Cuenca scăpa de datorie şi rămânea unic asociat la firma din Gibraltar”, notează ABC.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

sursa foto: AFP Kazuhiro Nogi

 

Adaugă un Comentariu

*