Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Doi studenţi găeşteni aduc bucurie în sufletele a 25 de copii amărâţi

Doi studenţi găeşteni aduc bucurie în sufletele a 25 de copii amărâţi 

Pe 21 decembrie, începând cu ora 17.00, cDoi tineri studenţi din oraşul Găeşti – Octavian Constantin şi Robert Popescu – organizează la Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” spectacolul caritabil „În dar de Crăciun”. Vor urca pe scenă tineri talentaţi din comunitate, dar şi invitaţi din Târgovişte şi Bucureşti. Cu toţii s-au oferit sa-şi pună talentul în slujba binelui. Li s-au alăturat şi liceenii de la „Vladimir Streinu”, care au organizat o colectă de jucării.

„Copiii au vârste cuprinse între 3 şi 13 ani. Cei mai mulţi dintre aceştia trăiesc în condiţii  improprii, nedispunând de surse de apă potabilă. Lipsa apei şi a igienei corespunzătoare au făcut ca o parte dintre copii să contacteze  virusul hepatic. Provenind din familii numeroase, copiii, în general cei cu vârste mai mari, sunt aproape în situaţia abandonului şcolar, fiind nevoiţi să aibă grijă de fraţii lor mai mici, în timp ce părinţii lor sunt plecaţi să presteze servicii ocazionale pentru a câştiga bani să-şi întreţină familia,” ne-a declarat Octavian Constantin.

Cei 25 de copii sărmani vor simţi şi ei anul acesta magia sărbătorilor de iarnă şi vor cunoaşte în sfârşit dărnicia lui Moş Crăciun.

Adriana Răceanu

Adaugă un Comentariu

*