Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » IPJ ARGEŞ, în doliu! Şeful de la Supravegheri Judiciare a trecut în nefiinţă la 42 de ani!

IPJ ARGEŞ, în doliu! Şeful de la Supravegheri Judiciare a trecut în nefiinţă la 42 de ani! 

Sursa foto: www.ziarexclusiv.info

Comisarul Alin Ionuţ Ciobanu, şef al Biroului de Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, în vârstă de 42 de ani, a murit în somn, pe când se afla în vizită la părinţi, în judeţul Olt. Poliţistul nu era cunoscut cu afecţiuni medicale.

„Alin Ciobanu a fost un om deosebit care şi-a dedicat întreaga pricepere şi activitate muncii de poliţie, începând cu anul 1999, fiind absolvent al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

Între anii 1999-2001, a lucrat ca ofițer de Investigații Criminale în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar din anul 2001 până în prezent și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului Județean Argeș, unde a coordonat activitatea ca șef în cadrul Biroului Suprevegheri Judiciare al Serviciului Investigații Criminale Argeș. Din martie 2016 până în martie a.c. a fost împuternicit ca șef al Secției 2 Poliție Pitești.

Alin Ionuț Ciobanu va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut ca poliţist de un înalt profesionalism si corectitudine.

Poliţiştii de la IPJ Argeş sunt îndureraţi de moartea prematură a celui care le-a fost coleg sau şef şi transmit familiei sincere condoleanţe”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Trupul neînsufleţi al comisarului Alin Ionuţ Ciobanu a fost depus astăzi la Capela Sf. Gheorghe din Piaţa Vasile Milea Piteţti.

Adaugă un Comentariu

*