Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Călăraşi » DOLIU la ISU Călăraşi. Plutonierul major Doru Avisalon va fi condus pe ultimul drum

DOLIU la ISU Călăraşi. Plutonierul major Doru Avisalon va fi condus pe ultimul drum 

doru avisalon

Miercuri, 29 iulie, familia, prietenii şi camarazii de armă îl vor conduce pe ultimul drum pe cel care a fost Doru Avisalon, plutonier major în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Călăraşi. Militarul, în vârstă de 41 de ani, a decedat în urma exploziei care s-a produs în după-amiaza zilei de 24 iulie 2015, la sediul ISU Călăraşi.

CITEŞTE ŞI: Explozie la sediul ISU Călăraşi! Doi pompieri au fost grav răniţi

Doru Avisalon s-a născut în judeţul Călăraşi, la data de 16 decembrie 1973. Era căsătorit şi avea un băiat de 16 ani. A urmat cursurile gimnaziale la Şcoala generală nr. 2 din municipiul Călăraşi, în perioada 1980 – 1988, iar în perioada 1988 – 1992 a urmat cursurile liceale, în cadrul Liceului Industrial nr. 1 din municipiul Călăraşi. În perioada 2004 – 2009 a urmat cursurile Facultăţii de Administraţie şi Afaceri din municipiul Bucureşti, fiind licenţiat în Ştiinţe Administrative.

A îmbrăţişat cariera de militar şi s-a înrolat în trupele M.Ap.N., la o unitate din Bucureşti, în această calitate participând şi la misiuni in Afganistan. Atunci când s-a ivit ocazia, pentru a fi mai aproape de casă şi de familie, a optat pentru arma „pompieri”, în anul 2007 fiind chemat între cadrele active ale M.A.I. cu gradul de plutonier şi încadrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

A dovedit dragoste faţă de oameni şi arma pompieri, fiind un angajat loial, pe care oricine se putea baza. A fost un camarad de încredere, un foarte bun profesionist, care s-a evidenţiat în activitatea sa în cadrul echipei pirotehnice, cât şi în cadrul Serviciului Logistic, bucurându-se de respectul şi aprecierea tuturor colegilor săi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Adaugă un Comentariu

*