Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » DONAŢIE: Rechizite pentru 5.000 de preşcolari săraci! Află cum poţi să ajuţi şi tu!

DONAŢIE: Rechizite pentru 5.000 de preşcolari săraci! Află cum poţi să ajuţi şi tu! 

copii ovidiuro

Carrefour România donează 5.000 de pachete cu rechizite pentru copiii care au început astăzi grădinița în cele 43 de localități rurale în care se desfășoară programul Fiecare Copil în Grădiniță (FCG). Astfel, peste 200 de grupe de grădință vor fi dotate cu rechizitele de bază necesare pentru anul școlar 2015 – 2016, de care vor beneficia atât cei 2.400 de copii foarte săraci din programul FCG, cât și colegii lor.

Acțiunea, împreună cu cea de strângere de fonduri la casele de marcat, desfășurată în perioada 1 septembrie – 4 octombrie în hypermarket-urile Carrefour din întreaga țară, face parte din campania de susținere a accesului copiilor defavorizați la grădiniță, implementată de Carrefour România în această toamnă pentru beneficiarii programului Fiecare Copil în Grădiniță.

Totodată, de mâine, 15 septembrie, OvidiuRo dă startul la donațiile prin SMS. Susținătorii educației și ai accesului la grădiniță pot dona 2 Euro/lună, trimiţând GRĂDI prin sms la 8844. Donația este recurentă, astfel încât fiecare dintre noi poate ajuta în fiecare lună, un copil sărac să aibă acces la educaţie.

Fiecare Copil în Grădiniță este programul educațional care aduce copiii săraci la grădiniță – primul pas esențial către școală și către un viitor mai bun prin educație. În cadrul programului, OvidiuRo oferă familiilor sărace un stimulent financiar condiționat de prezență, în valoare de 50 ron/lună, și asigură, totodată, toate componentele necesare facilitării accesului la educație în cadrul programului – de la materiale necesare, la traininguri sau la dezvoltarea componentei de sănătate și de nutriție pentru comunitățile parte din program.

Adaugă un Comentariu

*