Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » DONEAZĂ 2 euro pentru a salva viaţa unui băieţel de 3 ani!

DONEAZĂ 2 euro pentru a salva viaţa unui băieţel de 3 ani! 

umanitar marius

Împreună putem dovedi că se poate! Împreună putem să salvăm viaţa unui băieţel de 3 anişori! Marius Dobrea a băut cistotel – soluţie cu care oamenii vor să scape de negi, iar până a ajuns la spital tot esofagul i-a fost ars. După ce l-au examinat îndeaproape, medicii au fost categorici: băiețelul a făcut stenoză postcaustică și trebuie hrănit printr-o sondă introdusă în stomac. Așa a supraviețuit Marius mai bine de un an și, la cei 3 anișori pe care i-a împlinit de curând, cântărește doar 8 kilograme!

Din cauza malnutriției severe, copilașul nu mai poate merge pe propriile picioare și stă în pat toată ziua. A fost condamnat la chin, iar singura lui salvare constă într-o operație de înlocuire a esofagului, ce poate fi efectuată la clinica MedicalPark din Turcia. Medicii îl așteaptă cât mai curând, însă mama lui Marius, Elena Dobrea, nu își poate permite costurile. 40.000€ este o sumă de neimaginat pentru o femeie care își crește singură cei doi copii (Marius mai are o surioară de un an și două luni, Valentina). Femeia e disperată, văzându-și băiețelul cum se stinge zi după zi…

Asociaţia „Salvează o inimă” (Cod de înregistrare fiscală: 31015982) a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru ca viaţa lui Marius să fie salvată. Omule, fii bun, fii generos şi donează atât cât poţi în conturile de mai jos.

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoşani

Vă rugăm să specificaţi pentru cine faceţi donaţia! Dă un simplu Click şi cu numai 2 wuro poţi salva viaţalui Marius Dobrea!

salveaza o inima

Adaugă un Comentariu

*