Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » Dorinel Soare, primarul comunei Niculeşti, tras în ţeapă de conducerea PSD Dâmboviţa

Dorinel Soare, primarul comunei Niculeşti, tras în ţeapă de conducerea PSD Dâmboviţa 

Faptul că a participat la aşa-zisa şedinţă de conciliere politică organizată de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Popescu, a atras asupra lui Dorinel Soare mânia deputatului Ion Stan, şeful filialei PSD Dâmboviţa. Liderul social-democrat anunţate încă de ieri că la întâlnirea lui Popescu au interdicţie membri PSD, considerând şedinţa doar un exerciţiu de imagine al preşedintelui Consiliului Judeţean.

Dorinel Soare a fost prezent la întâlnire. Faptul că a informat presa că nu reprezintă partidul, ci Asociaţia Comunelor din România- Filiala Dâmboviţa nu l-a scăpat de represalii, mai ales că Florin POpescu a ştiut să profite de prezenţa sa, numindu-l tot timpul preşedintele Ligii Aleşilor Locali PSD.

Biroul Judeţean de conducere al PSD întrunit de urgenţă a votat pentru sancţionarea primarului rebel Dorinel Soare. Acestuia i-a fost luată conducerea Ligii Aleşilor PSD şi totodată a primit avertisment. Din interior, am aflat că şedinţa a fost tensionată. Dorinel Soare s-a ridicat la un moment dat şi a părăsit sala.

Nu este exclus să urmeze o demisie din partid şi să pornească pe drumul independenţei, pe care se află şi prietenul său, Emil Drăghici, primarul comunei Vulcana Băi. Sursele noastre spun că tot mai mulţi primari ar dori să devină independenţi, urmând exemplul lui Drăghici.

Întorcându-ne în ograda PSD, se pare că Ion Stan este decis să taie în carne vie, ca să facă ordine în partid. Liderul social-democrat nu le mai acceptă colegilor jumătăţi de măsură şi nici să se dea în bărcile politice, după cum le este mai bine.

Adaugă un Comentariu

*