Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » DOSAR: 1 milion de euro obţinuţi din plasarea prostituatelor timp de 5 luni! VIDEO

DOSAR: 1 milion de euro obţinuţi din plasarea prostituatelor timp de 5 luni! VIDEO 

FOTO ARHIVĂ

1 milion de euro în cinci luni! Aceasta este suma pe care au obţinut-o cei cinci proxeneţi din municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, pe care i-au săltat astăzi poliţiştii din judeţul Prahova, după o acţiune organizată cu suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Oamenii legii au ridicat de la domiciliul acestora două autoturisme de lux, bijuterii, bani, ceasuri şi telefoane mobile.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada mai – octombrie 2017, suspecţii au racolat mai multe tinere pe care le-au obligat să practice prostituţia în ţară şi în străinătate. Pentru ascunderea activităţii infracţionale, bărbaţii lăsau impresia unei relaţii intime cu victimele, apoi le determinau să practice prostituţia, profitând de vulnerabilitatea emoţională a acestora. În momentul în care fetele refuzau să-şi mai vândă corpul, indivizii recurgeau la violenţă.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*