Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DOSAR: Se strânge laţul în jurul suspectului care a împuşcat doi bărbaţi pe un câmp lângă Târgovişte!

DOSAR: Se strânge laţul în jurul suspectului care a împuşcat doi bărbaţi pe un câmp lângă Târgovişte! 

Sursa foto: Adevărul

Ancheta în cazul celor doi bărbaţi împuşcaţi fără milă pe un câmp de la Nisipuri, lângă Târgovişte, continuă. Criminaliştii adună probe după probe, declaraţii după declaraţii. Este o luptă contra cronometru pentru descoperirea odiosului criminal. Laţul se pare că a început să se strângă. Audierile maraton ale tuturor posesorilor de arme de vânătoare din zona Târgovişte şi expertizele efectuate i-au apropiat pe criminalişti de vinovat.

Potrivit ultimelor date, cel care i-a executat pe Răzvan Gheorghe Ifrim, consilier local la Răzvad, şi pe angajatul său, Ion Neagu, este un localnic care a dispărut de la domiciliu. Cele cinci-şase ore trecute de la omorârea celor doi şi până la descoperirea trupurilor neânsufleţite, pe mirişte, plus perioada de început a investigaţiilor la faţa locului, i-au permis asasinului să dispară, ba chiar să ascundă sau să distrugă arma crimei, probabil, o puşcă pentru vânat păsări, ţinând cont de dimensiunea alicelor care au fost găsite în corpurile celor două victime.

Ipoteza execuţiei în stil mafiot, la comandă, nu este îmbrăţişată de procurori. Aceştia susţin varianta unui conflict spontan. Răzvan Gheorghe Ifrim şi Ion Neagu se aflau pe câmp, la tăiat de varză. Produsele recoltate erau apoi transportate în piaţă, unde le vindea soţia consilierului. Cei doi făcuseră deja un drum în acea zi. Când s-au întors, au auzit la un moment dat un foc de armă şi s-ar fi dus să vadă cine braconează.

impuscat targoviste

De menţionat că şi consilierul răzvădean deţinea puşcă şi participa, legal, la partide de vânătoare organizate în acea zonă. Probabil între baraconier şi Răzvan Gheorghe Ifrim a izbucnit o ceartă, ameninţări, fapt ce l-a împins pe individul înarmat să-i împuşte pe cei doi. Oamenii legii nu exclud varianta ca, în acele momente groaznice, autorul crimei să fii fost însoţit de o altă persoană.

Duminică, 29 octombrie 2017, Gheorghe Ifrim şi Ion Neagu au fost înmormântaţi. La slujba de înhumare au participat sute de răzvădeni. Localnicii nu şi-au revenit din acest şoc şi nu îşi vor reveni curând. Nu le vine să creadă că s-a putut întâmpla o asemenea oribilitate, o monstruozitate fără seamăn care, în opinia lor, nu putea fi comisă decât de un individ fără suflet, un tip labil psihic, un adevărat pericol care, din nefericire, deţinea o armă de foc. Oamenii vor să se facă dreptate, iar cel vinovat să plătească.

Se vehiculează şi informaţia descoperirii unor IP-uri de telefoane mobile care ar fi fost localizate în acea zi pe câmpul de la Nisipuri. Se vorbeşte şi despre faptul că ucigaşul nu ar fi o persoană în vârstă, ci de un tânăr care ar fi putut dispărea rapid din ţară.

Adaugă un Comentariu

*