Știri, Muntenia-Sud, România|luni, februarie 24, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » DOSAR: Traficanţii de droguri care acţionau în zona Moreni au fost arestaţi preventiv! VIDEO

DOSAR: Traficanţii de droguri care acţionau în zona Moreni au fost arestaţi preventiv! VIDEO 

traficanti droguri

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT din Prahova au efectuat, în data de 11 iulie, 54 de descinderi, din care 41 în judeţul Dâmboviţa şi 10 în municipiul Bucureşti, la membrii unei grupări infracționale specializate în traficul de droguri de risc și de mare risc. 159 de suspecţi au fost duşi la audieri, 18 dintre aceştia fiind arestaţi preventiv.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, gruparea, constituită din peste 50 de membri, s-ar fi ocupat cu vânzarea de cannabis, provenit din surse externe și din culturi ilicite, precum și comprimate MDMA (ecstasy), provenite în general din București. Nucleul grupării acționa în special în zona municipiului Moreni, județul Dâmbovița, dealerii principali și secundari alimentând consumatori din zona Moreni și localități limitrofe din județele Dâmbovița și Prahova.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare domiciliare au fost descoperite 214 plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, semințe de cannabis, aproximativ 100 grame cannabis, cântare, dispozitive destinate mărunțirii plantei cannabis (grindere), telefoane mobile, 25.000 lei și 6.500 euro, presupuse că ar fi fost obținute ca urmare a activității infracționale.

Descinderile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul structurilor de combatere organizată din București, Galați, Pitești, Brașov și al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova. De asemenea, la percheziții au participat și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție “Vlad Țepeș” a Jandarmeriei și ai Grupării de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploiești.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*