Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DOTARE: Autocar şi scenă mobilă pentru artiştii dâmboviţeni

DOTARE: Autocar şi scenă mobilă pentru artiştii dâmboviţeni 

dotari centrul de cultura 2

În sfârşit, în dotarea Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa au intrat mijloace destinate transportului artiştilor şi organizării unor spectacole în orice colţ al judeţului! Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat fonduri pentru achiziţionarea unui autocar modern, super echipat, cu 33 de locuri, o scenă mobilă şi a unei autoutilitare destinată tractării remorcii cu echipament scenic. Investiţia s-a ridicat la 758.543 de lei.

Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a spus că aceste elemente de dotare pe care le deţine de acum Centrul Cultural Dâmboviţa vor contribui din plin la răspândirea actului cultural, la organizarea unor spectacole pe întreg teritoriul judeţului, la care vor contribui Ansamblul Folcloric Chindia şi Filarmonica Muntenia.

De asemenea, la cerere, Centrul Cultural poate pune la dispoziţia primăriilor, pentru organizarea diferitelor evenimente cultural-artistice, scena mobilă şi instalaţia de sonorizare, astfel încât administraţiile publice locale să nu mai fie nevoite să închirieze de la tot felul de firme, pe bani grei, respectivele componente scenice.

dotari centrul de cultura 1 dotari centrul de cultura 3 dotari centrul de cultura 4 dotari centrul de cultura 5

3 Răspunsuri la DOTARE: Autocar şi scenă mobilă pentru artiştii dâmboviţeni

 1. Zian

  Tupeu de borfasi. Pare o gluma proasta dar nu e, aproape 8 miliarde cheltuite din banii nostri pentru a asigura autocar si scena candidatilor PSD in localitatile dambovitene. Achizitie in interesul partidului. Ce se intampla cu receptia lucrarii la Palatul Brancovenesc de la Potlogi. A mai auzit cineva ceva.

   
 2. moshu49

  bani pentru noua aducțiune cu apa potabilă pentru Pucioasa și riveranii nu se găsesc.
  dar dacă ne-am tras filarmonică s-o și motorizăm, n’așa, avocățeilor?
  s-au dus dracului puii grill, vă dă Țuțu pe Ouatu, dâmbovițeni!
  iar pînă la parlamentare, la tot mancurtu’ cîte o mașină de tuns ouă.
  ps: de ce-i faci de rîsul satului cu foto 2 – costumatul de la volan și cel de pe scaunul mortului? 😉

   
 3. Vijelie

  Ce vedem noi aici? Vali Vijelie si Romeo Fantasticu cei mai tari manelisti ai judetului. Nu se mai zice Doamne ajuta, se zice cu incredere DNA ajuta. La racoare cu ei.

   

Adaugă un Comentariu

*