Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 21, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DOUĂ AUTOBUZE „MONDOTRANS” AU FOST ATACATE ARMAT! Din fericire, pasagerii nu au păţit nimic

DOUĂ AUTOBUZE „MONDOTRANS” AU FOST ATACATE ARMAT! Din fericire, pasagerii nu au păţit nimic 

autobuz mondotrans

Era ora 18:30. Autobuzul cu numărul de înmatriculare B-86-AHW, condus de Vasile Dănuţ, tocmai ieşise din autogară. Avea cursă spre Dobra. Pasagerii stăîteau liniştiţi pe locurile lor, când s-au trezit cu un zgomot puternic. Geamurile de la autobuz fuseseră sparte. Surpriza şoferului şi a călătorilor a fost şi mai mare când au văzut că se folosiseră gloaneţe de cauciuc.

Şeful de autobază, Dan Bârlog, a declarat în exclusivitate pentru incomod-media.ro, că la nici cinci minute distanţă l-a sunat un alt şofer, Sârbuleţ Ion, să-i povestească acelaşi lucru. Geamurile laterale ale autobuzului cu numărul de înmatriculare B-86-HWA i-au fost sparte, tot cu gloaneţe de cauciuc.

A fost alertată imediat Poliţia, care a demarat cercetările. Nu este exclus să fie vorba de simpli teribilişti, dar nici ca acţiunea criminală să fie premeditată de firme concurente Mondotrans SA. Până la această oră, Poliţia nu a făcut nicio informare către presă.

În Târgovişte nu s-a mai întâmplat aşa ceva, ca două autobuze cu pasageri să fie atacate armat.

Adaugă un Comentariu

*