Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DRAGNEA, despre excluderea preşedintelui CJ Dâmboviţa: „Voi susţine orice hotărâre luată”

DRAGNEA, despre excluderea preşedintelui CJ Dâmboviţa: „Voi susţine orice hotărâre luată” 

liviu dragnea

Posibilitatea ca Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, să rămână în această funcţie este redusă aproape de zero, dacă mâine, în Comitetul Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa, se va decide, prin vot, excluderea acestuia din partid. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, pentru www.incomod-media.ro, că, va respecta orice hotărâre care va fi luată în mod statutar.

„Este o situaţie care nu mai trebuie să fie prelungită, pentru că PSD, în Dâmboviţa, conduce nişte instituţii importante şi oamenii aşteaptă rezultate, ca parte din programul de guvernare asumat de noi, şi în campania de la locale, şi în campania de la parlamentare.

Al doilea lucru, nu trebuie să uite nimeni că în alegeri a candidat şi va candida PSD. Asta înseamnă că Partidul Social Democrat a decis să susţină şi să acorde sprijin politic unor colegi, unor membri, pentru anumite funcţii. A cest sprijin poate fi menţinut sau nu.

În alt treilea rând, dacă se va lua o decizie, mâine, în Comitetul Executiv Judeţean, printr-un vot statutar, eu o voi susţine în Comitetul Executiv Naţional şi voi propune validarea ei, pentru că nu primează nişte persoane în faţa interesului politic al partidului, care este, de fapt, interesul generat de oamenii care au dat încredere PSD în alegeri.

Nu ştiu ce vor decide colegii de la Dâmboviţa, dar orice decizie adoptată printr-un vot democratic, statutar, pentru mine este extrem de importantă. Nu numai la Dâmboviţa, ci la toate organizaţiile din ţară. Până la urmă, votul este cel care decide, pentru că aşa se conduce în partid, altfel nu se poate”, a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea, pentru www.incomod-media.ro.

AUDIO:

Adaugă un Comentariu

*