Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » DUEL: Primarul Târgoviştei, Ciprian Prisăcaru, l-a învins pe campionul naţional la table

DUEL: Primarul Târgoviştei, Ciprian Prisăcaru, l-a învins pe campionul naţional la table 

table prisacaru 1

Fostul castigator de la Vocea Romaniei, Ştefan Stan, s-a distrat in weekend, in Parcul Mitropoliei din Targoviste, la Trofeul Ciucas la Table, cel mai tare turneu de profil din Romania.

Stefan Stan a jucat inaintea finalei un meci demonstrativ contra unui coleg de breasla: Cosmin Tudoran, cel care face furori in lumea muzicala alaturi de Maga&Aylin cu piesa Dezbracati.

Partida presarata cu multe momente umoristice a fost castigata clar de fostul component al trupei Ca$$a Locco. Chiar daca nu a avut sansa la zaruri, Stefan Stan s-a consolat cu faptul ca fanele s-au inghesuit sa faca poze cu el. „Unii au noroc la table, altii in dragoste si la femei!”, a declarat Stan.

Sex-simbolul s-a indragostit de fosta capitala a Romaniei, iubita sa fiind originara din Targoviste. „Vin deseori aici in timpul liber, imi place pentru ca este un oras curat, linistit, iar oamenii au mult bun simt”, a mai adaugat Stefan Stan.

Presedintele de la handbal, as in zaruri

Trofeul Ciucas la Table s-a desfasurat in sistem open, fiind deshis atat profesionistilor, cat si amatorilor. Un localnic a plecat acasa cu marele premiu in valoare de 400 de euro. Primarul interimar al Municipiului Targoviste, Ciprian Prisăcaru, l-a provocat la duel chiar pe campionul national Ion Nica. Edilul a iesit in mod suprinzator invingator spre satisfactia curiosilor din parc. Campionul la table a fost insa razbunat apoi de presedintele Federatiei Romane de Handbal. Un mare amator al acestui sport, Alexandru Dedu si-a etalat talentul la tablele gigantice construite parca pe masura sa.

Spectacolul a fost intretinut si de majoretele de la Dracula’s Girls (vicecampioane europene), care vor reprezenta Romania in toamna la Campionatul European organizat chiar in fosta Cetate de Scaun a lui Vlad Tepes.

table prisacaru 2 table prisacaru 3

 

Adaugă un Comentariu

*