Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DUMNEZEU NU DOARME, FACE DREPTATE! Șoferul vinovat de moartea preotului Nicolae din Gheboaia, a soției și fiicei lor, a fost prins luând mită. VEZI VIDEO!

DUMNEZEU NU DOARME, FACE DREPTATE! Șoferul vinovat de moartea preotului Nicolae din Gheboaia, a soției și fiicei lor, a fost prins luând mită. VEZI VIDEO! 

florin cergan

Dumnezeu nu doarme, spun oamenii după ce au auzit că avocatul Cergan, fost preot la Lăculețe, cel care a băgat în pământ o familie întreagă și până la acest moment nu a pățit nimic, deși au trecut mai bine de doi ani de la cumplita tragedie, a fost reținut de DNA. Florin Cergan, împreună cu mama sa, judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la Curtea de Apel București, sunt acuzați de luare de mită și trafic de influență.

Iată ce scrie portalul Lumea Justiției: ”Procurorii DNA au cerut CSM vineri, 9 august 2013, incuviintarea retinerii si arestarii preventive a judecatoarei Veronica Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti. Cirstoiu este acuzata de luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi primit bani pentru a da anumite solutii in diverse dosare. In acest dosar a fost retinut si fiul judecatoarei, Florin Cergan, acuzat de complicitate la trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant de procurori in timp ce primea 50.000 de euro. Potrivit DNA, banii urmau sa ajunga la Veronica Carstoiu, care, la randul ei, ar fi trebuit sa-i dea mai departe unui alt judecator”.

CITEȘTE ȘI:

”DOI ANI DE EXPERTIZE ȘI… ATÂT! O familie s-a dus în pământ, iar vinovatul își vede liniștit de viața sa. VEZI VIDEO!”

”DOI ANI DE DURERE ȘI ÎNTREBĂRI PENTRU RUDELE FAMILIEI PREOTULUI NICOLAE NICOLAE. Mamă, tată și fiică au pierit într-un groaznic accident de circulație pe 8 martie 2011. VEZI VIDEO!”

 

Adaugă un Comentariu

*